Hva betyr interpleaders handling?
Hva betyr interpleaders handling?

Video: Hva betyr interpleaders handling?

Video: Hva betyr interpleaders handling?
Video: Hva er "kontrollskader"? 2024, Kan
Anonim

interpleier . mellomtaler. en juridisk prosedyre der to eller flere parter som krever de samme pengene eller eiendommen kan bli tvunget til å løse tvisten seg imellom i en enkelt handling i stedet for å gå individuelt frem mot den parten som har de omstridte pengene eller eiendommene.

I forhold til dette, hvem kan inngi en interpleader-sak?

Mellomtaler er sivil prosedyre som gjør det mulig for en saksøker eller en saksøkt å innlede et søksmål for å tvinge to eller flere andre parter til å behandle en tvist. An interpleier handling oppstår når saksøker innehar eiendom på vegne av annen, men ikke vet til hvem eiendommen bør bli overført.

Spørsmålet er deretter, hva er en Impleader-handling? Impleder er en prosessuell innretning før rettssak der en part slår en tredjepart sammen i et søksmål fordi denne tredjeparten er ansvarlig overfor en opprinnelig saksøkt. Denne klagen hevder at tredjeparten er ansvarlig for hele eller deler av skadene som den opprinnelige saksøkeren kan vinne fra den opprinnelige saksøkte.

Også spurt, hva er en interpleader-handling i fast eiendom?

Interpleader-handlinger : Potensial for løsning Eiendom Escrow-tvister. 28. desember 2010. An interpleier handling tar sikte på å avgjøre hvilken part som har rett til å motta penger eller eiendom når en nøytral tredjepart holder midler eller eiendom og blir konfrontert med to eller flere krav på samme penger eller eiendom.

Hva er forskjellen mellom Impleader og Interpleader?

er det interpleier er (juridisk) prosess der en tredjepart ber en domstol om å avgjøre hvilke av to rivaliserende krav som skal innfris av tredjeparten mens impleader er (lovlig) en prosessuell innretning før rettssak der en part slutter seg til en tredjepart i et søksmål fordi denne tredjeparten er ansvarlig overfor en original

Anbefalt: