Hva er en leevy?
Hva er en leevy?

Video: Hva er en leevy?

Video: Hva er en leevy?
Video: Серебро вас погубит. Этим знакам зодиака нельзя носить серебряные украшения 2024, Kan
Anonim

En levee er en voll, som en demning, konstruert for å hindre overløp av en vannmasse. Nå involverer ikke offisielle lemmer konger - men du hører kanskje om "en guvernørs le ved statens hovedstad." Og levee kan brukes som et verb, som betyr å lage en voll, eller land opp.

Angående dette, hva er lemmer?

EN levee , flombank eller stoppbank er en naturlig eller kunstig voll eller dike, vanligvis jord, som går parallelt med en elv. Hovedformålet med en kunstig levee er å forhindre oversvømmelse av det tilstøtende landskapet; men de begrenser også strømmen av elven, noe som resulterer i høyere og raskere vannføring.

For det andre, hva er avgifter vann? vi/), dike, dyke, voll, flombank eller stoppebank er en langstrakt naturlig forekommende åsrygg eller kunstig konstruert fylling eller vegg som regulerer vann nivåer. Det er vanligvis jord og ofte parallelt med en elv i flomsletten eller langs lavtliggende kystlinjer.

Også å vite er, hva er forskjellen mellom en dyk og en dyke?

Diker og stiger er voller konstruert for å hindre flom. Levees kan dannes naturlig eller kunstig. De forhindrer at vannet renner over og oversvømmer omkringliggende områder. Diker er vegger som holder havet tilbake.

Hva er de to typene lever?

I tillegg til de tre ovennevnte eksemplene Tanggula, er det fortsatt noen diker, inkludert; delevoll, voll sirkulær, tverrvoller, levee styring, stiger rundt, fyllingskant, spesialisert dike og levee bak.

Anbefalt: