Hvordan fungerer solenergi med PG&E?
Hvordan fungerer solenergi med PG&E?

Video: Hvordan fungerer solenergi med PG&E?

Video: Hvordan fungerer solenergi med PG&E?
Video: Hvordan fungere solceller? 2024, September
Anonim

PG&E installerer en spesialprogrammert nettomåler for å måle nettoenergien - forskjellen mellom energien som produseres av ditt fornybare generasjonssystem og mengden elektrisitet som leveres av PG&E . Hver måned betaler du kun for dine månedlige minimumsleveringskostnader og eventuelle gasskostnader.

Her, hva betaler PG&E for solenergi?

Tilbakebetalingstiden for PG&E kunder som installerer solenergi paneler er blant de beste i landet. For en gjennomsnittlig PG&E kunde som eier en enebolig og med en strømregning på $270 per måned bruttokostnaden for å installere en 9,32kW solenergi systemet er $23,673, som er $2,54 per watt.

På samme måte, hvor mye betaler verktøy for solenergi? 03988 ($. 40 cent) en kilowatt. For hver kilowatt du selger tilbake til SDGE, vil de kreditere kontoen din. 40 cent kilowatt.

Dessuten, hvordan fungerer solenergi?

Når en huseier går solenergi PG&E forventer at strømkostnadene går så mye ned at de bare vil fakturere én gang per år for strøm. Den årlige regningen, kjent som en ekte - Opp Uttalelse, er den netto strømforbruk for året og oppsummerer strømkostnader og kreditter for hver måned i årsregningen.

Er solcellepaneler verdt å skaffe?

Selv om solenergi er en betydelig investering på forhånd, viser det seg å være bra verdi det i det lange løp. Over 25 år, går solenergi koster mindre enn halvparten av det du vil betale for å produsere samme mengde energi.

Anbefalt: