Hva er en mellomvare i Redux?
Hva er en mellomvare i Redux?

Video: Hva er en mellomvare i Redux?

Video: Hva er en mellomvare i Redux?
Video: Myra | Hvem er hun | TV 2 2024, Kan
Anonim

Redux mellomvare . Mellomvare gir en måte å samhandle med handlinger som har blitt sendt til butikken før de når butikkens redusering. Eksempler på ulike bruksområder for mellomvare inkludere loggingshandlinger, rapportering av feil, foreta asynkrone forespørsler og utsendelse av nye handlinger.

Videre, hva er en mellomvare i reaksjon?

De mellomvare sitter mellom utsendelsen og reduseringene, noe som betyr at vi kan endre de utsendte handlingene våre før de kommer til reduseringene eller utføre en kode under utsendelsen. Et eksempel på en redux mellomvare er redux-thunk som lar deg skrive handlingsskapere som returnerer en funksjon i stedet for en handling.

Foruten ovenfor, hvorfor trenger vi mellomvare for asynkron flyt i Redux? Redux Thunk mellomvare lar deg skrive handlingsskapere som returnerer en funksjon i stedet for en handling. The thunk kan brukes til å forsinke utsendelsen av en handling, eller til å sende bare hvis en bestemt betingelse er oppfylt. Den indre funksjonen mottar lagringsmetodene dispatch og getState som parametere.

Også for å vite, hva er redux thunk mellomvare?

Redux Thunk er en mellomvare som lar deg kalle handlingsskapere som returnerer en funksjon i stedet for et handlingsobjekt. Denne funksjonen mottar butikkens ekspedisjonsmetode, som deretter brukes til å sende vanlige synkrone handlinger inne i funksjonen når de asynkrone operasjonene er fullført.

Hva er hjelpefunksjonen som Redux gir for å lage rotreduksjon?

Redux bruker en singel rotreduksjonsfunksjon som aksepterer gjeldende tilstand (og en handling) som input og returnerer en ny tilstand.

Anbefalt: