Hva vil det si å regulere handelen?
Hva vil det si å regulere handelen?

Video: Hva vil det si å regulere handelen?

Video: Hva vil det si å regulere handelen?
Video: Rollers hjemmelaget bøyning med fire ruller. 2024, Kan
Anonim

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi. Handelsregulering er et rettsfelt, ofte satt i parentes med antitrust (som i uttrykket antitrust og handelsregulering lov»), inkludert regjeringen regulering av urettferdige metoder for konkurranse og urettferdige eller villedende forretningshandlinger eller praksis.

Med tanke på dette, hva er makten til å regulere handel?

Handelsklausul. Handelsklausulen beskriver en oppsummert makt som er oppført i USA grunnlov (Artikkel I, § 8, punkt 3). Klausulen sier at USAs kongress skal ha makt "Å regulere handel med utenlandske nasjoner, og blant de flere ja-statene, og med indianerstammene."

På samme måte, hvilken handel kan kongressen regulere? Handel klausul. Handel klausul, bestemmelse i den amerikanske grunnloven (artikkel I, seksjon 8) som autoriserer kongress til regulere handelen med fremmede nasjoner, og blant flere stater, og med indiske stammer.»

På denne måten, hva er lovene som regulerer handel mellom virksomheter?

Den amerikanske grunnloven, gjennom handelsklausulen, gir kongressen eksklusiv makt over handel aktiviteter mellom statene og med fremmede land. Disse forskrifter fremme gratis handel og rettferdig konkurranse, og forby konkurransehemmende virksomhet praksis.

Hvorfor er handelsklausulen så viktig?

De Handelsklausul er en viktig aspekt av USAs grunnlov og, spesielt, en kilde til omfanget og grensene for den føderale regjeringens makt til å regulere den økonomiske aktiviteten i USA. De Handelsklausul består spesifikt av artikkel 1, seksjon 8, Klausul 3 i dokumentet.

Anbefalt: