Er alucobond brann vurdert?
Er alucobond brann vurdert?

Video: Er alucobond brann vurdert?

Video: Er alucobond brann vurdert?
Video: ALUCOBOND® Bowl Folding instructions 1 2024, Kan
Anonim

Takket være den mineralfylte kjernen ALUCOBOND pluss oppfyller de strengere kravene til de fleste Brann klassifiseringer. Den er neppe brennbar og tilbyr alle de utprøvde produktegenskapene til ALUCOBOND familie, slik som flathet, formbarhet, værbestandighet og enkel bearbeiding.

Med tanke på dette, er Dibond brann vurdert?

Dibond FR ( Brannhemmende ) er et aluminiumskomposittmateriale som er spesielt utviklet med en mineralkjerne for å gi høy Brann beskyttelsesytelse. Dibond FR har fått en europeer Brann klassifisering vurdering av klasse B s1, d0 i henhold til EN 135501-1 standarden.

Er Alpolic også brannfarlig? ALPOLISK /fr er et brannsikkert materiale, som oppfyller obligatoriske krav for eksteriør og interiør i de fleste land.

Her, hva er alucobond?

ALUCOBOND ® er et lett aluminiumskomposittmateriale bestående av to dekkplater av aluminium og et kjernemateriale vanligvis laget av polyetylen.

Hvilken type kledning er brannfarlig?

Mange kledning materialer som for tiden brukes er brannfarlig i varierende grad, inkludert svært vanlige aluminiumskomposittpaneler (ACP). Disse har et plastbasert kjernemateriale (som polyetylen), med et ark av aluminium limt på hver side.

Anbefalt: