Bør det være tidsbegrensninger for når en sak kan fremmes?
Bør det være tidsbegrensninger for når en sak kan fremmes?

Video: Bør det være tidsbegrensninger for når en sak kan fremmes?

Video: Bør det være tidsbegrensninger for når en sak kan fremmes?
Video: KANGAL YAVUZ VE EKİBİ ÖLÜ KURT’A NE TEPKİ VERDİ ? | WOLF TEST 2024, Kan
Anonim

(EN) Tid å lagre. Enhver part kan sende et svar på en bevegelse ; Regel 27(a)(2) styrer innholdet. De respons må være arkivert innen 10 dager etter forkynnelse av bevegelsen med mindre de retten forkorter eller forlenger tiden . Ethvert svar på et svar må være arkivert innen 7 dager etter service av de respons.

Følgelig, hvor lang tid har du på å svare på et forslag?

Med mindre annet er foreskrevet i disse reglene, eller etter kjennelse fra retten, et svar på en bevegelse må forkynnes innen 21 dager etter forkynnelse av slikt bevegelse , bortsett fra at et svar på en dispositiv bevegelse må forkynnes innen 35 dager etter forkynnelse av slikt bevegelse.

På samme måte, hvor mange dager har du for å motsette deg et forslag i føderal domstol? MOTSTAND : The motstand til bevegelse har termin 21 dager før høringsdatoen. BEVEGELSE : A bevegelse må arkiveres og forkynnes minst 31 dager før høringsdatoen.

På denne måten, hva skjer når et forslag sendes inn?

EN bevegelse er en skriftlig anmodning til retten om å be om avgjørelse. Hver side i en sak kan sende inn en bevegelse . Bevegelser er arkivert med sorenskriveren ved retten der saken din behandles og avgjøres av en dommer ved a bevegelse hørsel. et varsel om bevegelse lar den andre siden vite at du arkivert en bevegelse med retten.

Kan en dommer ignorere et forslag?

Forstå at a dommer gjør ikke har muligheten til det ignorere bevegelser . Avgjørelse på bevegelser er en "ministeriell handling". Det er et krav fra dommers jobb.

Anbefalt: