Hva kalles forsyning?
Hva kalles forsyning?

Video: Hva kalles forsyning?

Video: Hva kalles forsyning?
Video: ZK 4KX понижающий повышающий преобразователь 2024, Kan
Anonim

Forsyning er en produsents vilje og evne til forsyning varene de produserer. Det er ofte representert med en oppover skrå linje kalt de forsyning kurve.

Spørsmålet er også, hva mener du med tilbud?

Tilførselen er et grunnleggende økonomisk konsept som beskriver den totale mengden av en spesifikk vare eller tjeneste som er tilgjengelig for forbrukere. Forsyning kan forholde seg til beløpet som er tilgjengelig til en bestemt pris eller tilgjengelig beløp på tvers av en rekke priser hvis det vises på en graf.

Videre, hva er tilbud med eksempel? Eksempler av Forsyning og DemandConcept Forsyning refererer til mengden varer som er tilgjengelig i området. Etterspørselen refererer til hvor mange mennesker som vil ha disse varene. Når forsyning av et produkt går opp, prisen på et produkt går ned og etterspørselen etter produktet kan stige fordi det koster tap. Som et resultat vil prisene stige.

Bare så, hva er synonymet til forsyning?

levere, mate, forsyne, gi, overlevere, overlevere, gi. Ord relatert til forsyning . ply (med) administrere, allokere, fordele, dele ut (ut), dispensere, distribuere, dole ut, mete (ut), pakke (ut), dele, prorata.

Hva mener du med markedstilbud?

De markedet tilbud er den totale mengden av en vare eller tjeneste alle produsenter er villig til å levere til det gjeldende settet av relative priser i løpet av en definert tidsperiode markedet tilbud er summen av alle individuelle produsenter forsyninger.

Anbefalt: