Hvor lenge er marinen en skole?
Hvor lenge er marinen en skole?

Video: Hvor lenge er marinen en skole?

Video: Hvor lenge er marinen en skole?
Video: Sjøforsvaret. I operasjoner, eller i forberedelse til operasjoner. 2024, Kan
Anonim

Aviation Maintenance Administrationman klasse "A" skole er 11 uker lang , og det ligger i Meridian, Mississippi. De AZ vurdering krever en 60 måneders (5 års) serviceforpliktelse for de som drar på boot-camp i regnskapsåret 2019 og utover.

Bare så, hvor lenge er marinen en skole?

marinen Teknisk opplæringsinformasjon Dette tekniske opplæringsprogrammet varer omtrent 2 ½ måned lang . I løpet av dette kurset blir rekrutter undervist i den grunnleggende kunnskapen som kreves for å utføre oppgavene til en Navy AM.

Dessuten, hva er en AZ i marinen? Aviation Maintenance Administrationman (forkortet som AZ ) er et USA marinen yrkesvurdering.

Også å vite er, hva er AZ-raten i marinen?

Aviation Maintenance Administrationmen ( AZ ) utføre en rekke geistlige, administrative og ledelsesmessige oppgaver som er nødvendige for å holde flyvedlikeholdsaktiviteter i gang effektivt. Rangeringen krever tett kommunikasjon med alle andre klassifiseringer for luftfartsvedlikehold.

Hva er en personellspesialist i Sjøforsvaret?

Personalspesialister gir vervede personer informasjon og rådgivning relatert til marinens yrker, muligheter for generell utdanning og jobb opplæring , krav for forfremmelse, og rettigheter og fordeler. PS opprettholder og reviderer lønns- og personelljournaler for militært personell.

Anbefalt: