Hvordan avslutter jeg en UCC-innlevering?
Hvordan avslutter jeg en UCC-innlevering?

Video: Hvordan avslutter jeg en UCC-innlevering?

Video: Hvordan avslutter jeg en UCC-innlevering?
Video: iOS 14.5 замедляет iPhone 12, фишки Apple Watch 8 и платный Instagram 2024, Kan
Anonim

Spør utlåner om det terminere panteretten ved utbetaling.

Når du betaler ned et lån, er en god tommelfingerregel å umiddelbart sende inn en forespørsel til utlåner til fil en UCC -3 skjema med din statssekretær. De UCC -3 vil terminere panteretten på bedriftens eiendel (eller eiendeler) og fjern UCC -1 arkivering.

Foruten dette, hvordan kansellerer jeg UCC-arkiveringen min?

Reglene varierer fra stat til land rundt utgivelse av en UCC panterett etter at en låntaker har dekket gjelden. Primært er det to hovedmåter å ta bort dem. En måte er ved å ha långiveren fil en UCC -3 Endring av finansieringsregnskapet. En annen måte å ta bort en UCC-arkivering er ved å sverge en ed om full betaling til statssekretæren.

Dessuten, hva er en UCC-oppsigelsesmelding? Det er opp til utlåner å fil en UCC-oppsigelse oppgave dersom lånet er betalt i sin helhet. Når en sikret gjeldsforpliktelse er betalt ned, bør du umiddelbart be om at utlåner terminere panteretten i nevnte eiendeler gjennom arkivering av en UCC -3 form.

På denne måten, kan en skyldner avslutte en UCC-innlevering på seg selv?

Kort sagt, ja, så lenge det ikke er noen eksisterende forpliktelse overfor långiver og man følger en bestemt prosess. Prosessen for skyldnere til avslutte UCC-innleveringer på seg selv er fastsatt i Uniform Commercial Code og kan finnes her i seksjon 9-513 i Uniform Commercial Code.

Er en UCC-innlevering dårlig?

EN UCC panterett skader sjelden en bedrifts daglige drift, men kan hindre den i å selge eiendeler eller få ytterligere finansiering. Mens andre typer panterettigheter blir arkivert på grunn av noe dårlig skjer, for eksempel å ikke betale skatt, a UCC pant er en vanlig del av småbedriftsfinansiering.

Anbefalt: