Er PVDC giftig?
Er PVDC giftig?

Video: Er PVDC giftig?

Video: Er PVDC giftig?
Video: 💯Падает рейтинг продавца! Как поставить товар по FBS в Электросталь 48 часов? Вопрос к WILDBERRIES! 2024, Kan
Anonim

PVDC og miljøet

Det er ikke PVC, men PVdC inneholder klor og fremmer bekymring for utrangert avhending gjennom forbrenning der det genererer en tilsvarende mengde dioksiner som PVC 1.

Videre, hvorfor er PVDC dårlig?

PVDC regnes som en forurensning til veletablerte resirkuleringsstrømmer (som PE) fordi det brytes ned ved lave temperaturer, noe som gjør store deler av den vanlige polymeren ubrukelig. Selv relativt små mengder PVDC rapporteres å ha skadelig innvirkning på kvaliteten på resirkuleringsmaterialet.

Dessuten, hva er forskjellen mellom PVC og PVDC? Belagt PVC filmer har en tykkelse på 8–10 mil; tykkelsen på PVDC pels utgjør 1–2 mil. Belegget påføres på den ene siden og vender vanligvis mot produktet og lokkmaterialet. PVDC gir utmerket barriere for både oksygen og vanndamp, mens de fleste andre barrierepolymerer tilbyr bare det ene eller det andre.

På denne måten, hva er PVDC-belegg?

PVDC ( belagt ) film brukes hovedsakelig i emballasje av mat, narkotika, kosmetikk og andre bedervelige eller delikate produkter for å forlenge holdbarheten. Sammenlignet med mange vanlige filmer, PVDC belagt filmer har overlegne gass- og fuktighetsbarriereegenskaper og utmerket varmeforseglingsevne.

Er PVDC biologisk nedbrytbart?

PVDC er en form for plast som fører til deponier og forårsaker forurensning. Biologisk nedbrytbar emballasjefilmer som PHBV gir høy mekanisk ytelse i løpet av levetiden som original PVDC filmer og er fullstendig bio- nedbrytbar etter livets slutt.

Anbefalt: