Kan jeg bruke racingolje i bilen min?
Kan jeg bruke racingolje i bilen min?

Video: Kan jeg bruke racingolje i bilen min?

Video: Kan jeg bruke racingolje i bilen min?
Video: НАПОЛЕОН Без ВЫПЕЧКИ за 15 Минут! Самый ЛЕНИВЫЙ и Быстрый Торт Наполеон! Готовим Дома 2024, Kan
Anonim

Faktisk løping racing olje i et ikke-spor kjøretøy kan øke de sannsynlighet for oppbygging av slam de motor. Og det kan skader de 1200 dollar katalysator. Racing olje inneholder tre ganger mer anti-slitasje og friksjonsreduserende tilsetningsstoffer (for mindre slitasje og flere hestekrefter) enn vanlig olje.

På denne måten, hva er den beste oljen for høyytelsesbiler?

De Royal Purple 51530 er den beste syntetiske oljen for sjåfører som leter etter en motorolje av høy kvalitet. Den har en raffinert formel for å øke kraften og forbedre jevnheten for førere av kraftige kjøretøy. Andre funksjoner i Royal Purple 51530 Ytelsen inkluderer: 5W-30 viskositetsvurdering.

På samme måte, hvilken motorolje er høy i sink? For best beskyttelse, motor byggere og girhoder vanligvis bruker høy - sink og høy -fosfor motor olje å tilby ekstra beskyttelse for flattappet cams, løftere og andre komponenter under innbrudd. AMSOIL Innbrudd Olje inneholder for eksempel 2200 ppm sink og 2000 ppm fosfor.

I tillegg, hvilken olje bruker racerbiler?

Mest sen modell passasjer bil og lette lastebilmotorer er fabrikkfylte med 5W-20 eller 5W-30 multiviskositet olje , med noen europeiske merker som spesifiserer 0W-40 eller til og med 0W-20 for japanske hybrider som Toyota Prius. Tynnere oljer gjør kaldstart enklere og forbedrer drivstofføkonomien.

Bruker racerbiler syntetisk olje?

Nei, det er mange blandinger av syntetisk olje , og de fleste er ikke spesielt designet for Racing . Som jeg nevnte før, sant racing oljer inneholder antislitasje- og friksjonsreduserende tilsetningsstoffer som ikke samsvarer med American Petroleum Institutes (API) standarder.

Anbefalt: