Kan skjøtebegrensninger håndheves?
Kan skjøtebegrensninger håndheves?

Video: Kan skjøtebegrensninger håndheves?

Video: Kan skjøtebegrensninger håndheves?
Video: TRICKSPØRGSMÅL I OFFENTLIGHEDEN #6 (VEJLE) 2024, Kan
Anonim

Skjøtebegrensninger Kan ikke være håndheves hvis de er ulovlige, vage eller utdaterte. EN begrensning Kan ikke være håndheves hvis det bryter med lokale, statlige eller føderale lover. Diskriminerende skjøtebegrensninger har blitt dømt grunnlovsstridig.

Hva skjer i denne forbindelse hvis du bryter en skjøtebegrensning?

Hvis du eier en eiendom og ubevisst (eller på annen måte) brudd en restriktiv pakt da du kan bli tvunget til å angre ethvert støtende arbeid (som å måtte trekke ned en forlengelse), betale et gebyr (som ofte går opp i tusenvis av pund) eller til og med møte rettslige skritt.

Spørsmålet er deretter, kan en skjøtebegrensning fjernes? Hvis en skjøtebegrensning er ikke håndhevbar, du kan velger å ignorere det og ta på deg risikoen for at naboen angir sak, eller du kan oppsøke en dommers kjennelse for å ha pakten fjernet fra skjøte . Begrensende pakter kan skrives inn gjerninger relativt enkelt når en eiendom selges.

Angående dette, kan en by håndheve skjøtebegrensninger?

Selv om By kan ikke håndheve skjøtebegrensninger , By har oppdatert sitt søknadsskjema for boligtillatelse som krever at søkeren bekrefter følgende: Søker har sjekket for eiendomsspesifikk informasjon som f.eks. skjøtebegrensninger eller restriktive avtaler på eiendommen.

Hvem lager skjøtebegrensninger på en eiendom?

Personen som formidler eller selger land, kjent som tilskuddsgiver, skaper skjøtebegrensninger ved å plassere dem i skjøte til kjøperen eller tilskuddsmottakeren. Noen begrensning som ikke er ulovlig kan plasseres i skjøte.

Anbefalt: