Innholdsfortegnelse:

Hvordan beregner jeg månedlig per år?
Hvordan beregner jeg månedlig per år?

Video: Hvordan beregner jeg månedlig per år?

Video: Hvordan beregner jeg månedlig per år?
Video: Slik stopper du hudplukking og hårtrekking i 4 trinn 2024, April
Anonim

Del opp årlig rentebeløp med 12 til regne ut mengden av din per år rentebetaling som forfaller hver måned . Hvis du skylder $600 for år , du lager månedlig betalinger på $50. En annen måte å lage det samme på beregning er å dele årlig rente med 12 til regne ut de månedlig vurdere.

Dessuten, hva er formelen for å beregne månedlige betalinger?

Månedlig betalingsformel

  1. Antall periodiske betalinger (n) = Betalinger per år ganger antall år.
  2. Periodisk rente (r) = Årlig rente delt på antall betalingsperioder.
  3. Rabattfaktor (D) = {[(1 + r) ^n] - 1} / [r(1 + r)^n]
  4. Lånebeløp (A)

Videre, hvordan beregner jeg enkel rente månedlig? Enkel interesseformel Enkel interesse er kun opptjent eller betalt på hovedstolen. Del en årlig rate med 12 for å få (r) hvis perioden er en måned . Du finner ofte formel skrevet med en årlig renter sats der antall perioder er angitt i år eller en brøkdel av et år.

Også å vite er, hva betyr 6% per år?

Definisjon av Per år Per år betyr årlig eller årlig. Den er en vanlig setning som brukes til å beskrive en rente. ofte" per år " er utelatt, som i "Jeg har 4% boliglån." eller "Denne obligasjonen betaler renter på 6 %."

hvordan beregner du rate?

Vurdere er avstand (gitt i enheter som miles, fot, kilometer, meter osv.) delt på tid (timer, minutter, sekunder osv.). Vurdere kan alltid skrives som en brøk som har avstandsenheter i telleren og tidsenheter i nevneren, f.eks. 25 miles/1 time.

Anbefalt: