Hvilken spøkelsesby i California er kjent for sin forbannelse?
Hvilken spøkelsesby i California er kjent for sin forbannelse?

Video: Hvilken spøkelsesby i California er kjent for sin forbannelse?

Video: Hvilken spøkelsesby i California er kjent for sin forbannelse?
Video: Грязные деньги | полный фильм - русские субтитры 2024, Kan
Anonim

Kropp -- etablert i 1859, hevdet av statens parktjeneste i 1962 -- ligger gjemt i åsene øst for Yosemite, sør for Lake Tahoe og nord for Mono Lake.

Derfor, hvorfor er Bodie California en spøkelsesby?

I 1917 ble Kropp Jernbanen ble forlatt og jernsporene ble skrotet. Den siste gruven stengte i 1942, på grunn av War Production Board-ordre L-208, og stengte alle ikke-essensielle gullgruver i USA under andre verdenskrig. Gruvedrift ble aldri gjenopptatt etter krigen. Kropp ble først beskrevet som en " spøkelsesby "i 1915.

I tillegg, er hunder tillatt i Bodie State Park? Det er ingen røyking tillatt i parkere , bortsett fra i parkering mye. Hunder må være i bånd til enhver tid og er ikke det tillatt på mølle- eller gruvedistriktsturer. Alt inn Kropp er en del av den historiske scenen og er fullstendig beskyttet.

For det andre, bor noen i Bodie California?

Kropp State Historic Park er en ekte California gullgruve spøkelsesby. Besøkende kan gå ned de øde gatene i en by som en gang hadde en befolkning på nesten 10 000 mennesker. Body (William Bodey), som hadde oppdaget små mengder gull i åser nord for Mono Lake.

Hvor bør jeg bo når jeg besøker Bodie?

Det er ingen losji fasiliteter kl Kropp , men det finnes en rekke moteller, hytter, hoteller og feriesteder innenfor 20-30 miles i byene Bridgeport og Lee Vining.

Anbefalt: