Hva er et dobbel gated community?
Hva er et dobbel gated community?

Video: Hva er et dobbel gated community?

Video: Hva er et dobbel gated community?
Video: Luxury Gated Community Tour: Private Neighbourhoods of the Super-Rich | Luxury Lifestyle Documentary 2024, Kan
Anonim

Luke Vegas. 1 innlegg, lest 2 061 ganger. Jeg bor i en " dobbel port " samfunnet i Las Vegas. Dette betyr ganske enkelt at du passerer gjennom 2 porter før du når hjemmet mitt. Den 1. porten har en sperrearm (og port) med en væpnet vakt som sjekker ID-en din mot listen (som du plasserer navn på av en app fra telefonen).

Følgelig, hva menes med gated community?

I sin moderne form, a inngjerdet samfunn (eller vegger samfunnet ) er en form for bolig samfunnet eller boligfelt som inneholder strengt kontrollerte innganger for fotgjengere, sykler og biler, og ofte preget av en lukket omkrets av vegger og gjerder.

På samme måte, hvorfor er gated communities dårlige? Noen vanlige ulemper er: Høye priser. Leiligheter, borettslag og boliger innenfor inngjerdede lokalsamfunn kommer ofte til en høyere pris. HOA -avgifter og leiepriser er ofte høyere på grunn av kostnadene ved å vedlikeholde de private gatene, sikkerhetsporter og gjerder, og eventuelle vakter som patruljerer samfunnet.

Man kan også spørre seg, hva er hensikten med et inngjerdet samfunn?

En av de primære formålene med et inngjerdet fellesskap er å tilby innbyggerne trygghet som de ikke ville oppleve i nærliggende ikke- inngjerdede lokalsamfunn . En måte a inngjerdet samfunn øker sikkerheten ved å eliminere gjennomgangstrafikk.

Er det bra å bo i et inngjerdet område?

Inngjerdede samfunn gi mange fordeler til beboerne som bo innenfor dem, selv om fasilitetene ikke kommer billig. Den viktigste grunnen til at folk velger det bo i inngjerdede lokalsamfunn er sannsynligvis sikkerhetselementet. Fordi a inngjerdet samfunn er privat, er den vanskeligere tilgjengelig enn en standard samfunnet.

Anbefalt: