Hva er en aldringsbøtte?
Hva er en aldringsbøtte?

Video: Hva er en aldringsbøtte?

Video: Hva er en aldringsbøtte?
Video: Ageing/Buckets in Excel 2024, September
Anonim

Aldrende bøtter er tidsperioder der du alder og kan gjennomgå debetpostene dine. For eksempel kan du definere en aldringsbøtte som inkluderer alle debetposter som er 1 til 30 dager forsinket. Du kan definere din egen aldrende bøtter eller tilpass aldrende bøtter som Fordringer gir. Se: Aldrende bøtter.

På samme måte blir det spurt, hva er Aging-konto?

An kontoer fordring aldring er en rapport som viser ubetalte kundefakturaer og ubrukte kreditnotaer etter datoperioder. De aldring rapport er det primære verktøyet som brukes av inkassopersonell for å finne ut hvilke fakturaer som er forsinket til betaling. Kolonnen lengst til venstre inneholder alle fakturaer som er 30 dager gamle eller mindre.

På samme måte, hvorfor er aldring av kundefordringer viktig? An aldring rapporten er nyttig fordi den gir deg et øyeblikksbilde av pengene som er utestående og tilkommer deg av kundene dine. Det hjelper deg også med å identifisere kunder som kommer på etterskudd med betalingene sine – et tydelig tegn på et underliggende problem.

Med tanke på dette, hva er en typisk metode for aldring av kontoer?

De aldringsmetode refererer vanligvis til teknikk for å estimere mengden av et selskap kontoer fordring som ikke vil bli innkrevd. De aldringsmetode sorterer hver kundes ubetalte fakturaer etter fakturadato i kanskje fire kolonner: Kolonne 1 viser fakturabeløpene som ennå ikke forfaller.

Hvordan beregner du kundefordringers alder?

gjennomsnitt alder av fordringer . Formel : Kundefordringer i en regnskap periode x 365 ÷ salgsinntekter i den perioden.

Anbefalt: