Kan du helle sement om vinteren?
Kan du helle sement om vinteren?

Video: Kan du helle sement om vinteren?

Video: Kan du helle sement om vinteren?
Video: Roll on Granite Countertops with Stone Coat Epoxy 2024, April
Anonim

Aldri helle betong over frossen mark, snø eller is. Betong i kaldt vær anbefales å ha en lav nedgang, og minimalt med vann til sement ratio, for å redusere blødning og redusere herdetiden. Bruk betong herde tepper for å forhindre frysing og holde betong ved optimal herdetemperatur.

Dessuten, hvor kaldt er for kaldt til å støpe betong?

Eksperter er enige om at den beste temperaturen til helle betong er mellom 50-60 °F. De nødvendige kjemiske reaksjonene som setter og styrker betong sakte betydelig under 50 °F og er nesten ikke-eksisterende under 40 °F.

hva skjer med betongen hvis den fryser? Betong at fryser når den er fersk, eller før den har herdet til en styrke som kan motstå utvidelsen forbundet med fryser vann, vil lide et permanent tap av styrke. Tidlig fryser kan redusere den endelige styrken til betong med opptil 50 %.

Foruten dette, kan betong kurere i kaldt vær?

Betongboks vellykket plassert, ferdig og kurert i kaldt vær eller om vinteren, men det krever forståelse for virkningen av kaldt vær på prosessen med å skape langvarig betong . Frisk og nyherdet betong begge mister fuktighet og varme raskt inn kald - vær forhold.

Hva legger de i betong om vinteren?

Det finnes ikke noe som heter betong frostvæske. Hva hjelper betongsett i vinter er vann, som forårsaker hydreringsvarme som forhindrer frysing. Når temperaturene ute faller, konsolideres Betong varmer opp vannet som brukes i betong blanding som etterligner prosessen om sommeren.

Anbefalt: