Hva er HCSS-programvare?
Hva er HCSS-programvare?

Video: Hva er HCSS-programvare?

Video: Hva er HCSS-programvare?
Video: revision WHATDROID español. whatdroid reviews - whatdroid review - watch whatdroid review bonuses 2024, Kan
Anonim

HCSS HeavyBid estimering og budgivning programvare er bygget spesielt for byggebransjen. De programvare hjelper med å automatisere repeterende oppgaver basert på sporingsdata fra flere kilder; som tidligere estimater, standardiserte biblioteker, historiske kostnader, ytelsesdata og integrerte RSMeans.

Med tanke på dette, hva står Hcss for?

Lagringssystem med høy kapasitet

Spørsmålet er deretter, hvor mye koster tunge bud? Typisk, HeavyBids kostnad er i gjennomsnitt mindre enn $2 500 per estimator per år over en seksårsperiode, men det forbedrer estimatorproduktiviteten med 25 prosent eller mer og inkluderer prisvinnende kundestøtte som er tilgjengelig 24/7/365.

Bare så, hva er HeavyJob?

Designet spesielt for byggebransjen, HeavyJob er viden kjent som et digitalt tidskortverktøy. HeavyJob lar formennene dine fylle ut digitale timekort ved hjelp av en bærbar PC eller mobil enhet i felten, og sende disse timekortene direkte til kontoret, noe som eliminerer unødvendig papirarbeid og dobbeltregistrering.

Hva står Hccs for?

HCC står for Hierarkisk tilstandskategori. Det refererer til et system med medisinsk koding som brukes av forsikringsselskaper for å bestemme pasienters fremtidige medisinske behov for det neste året. Bare livsendrende medisinske tilstander er registrert i medisinsk koding, for eksempel en diabetesdiagnose, nyresykdom i sluttstadiet og andre.

Anbefalt: