Innholdsfortegnelse:

Er kondensatpumpe nødvendig?
Er kondensatpumpe nødvendig?

Video: Er kondensatpumpe nødvendig?

Video: Er kondensatpumpe nødvendig?
Video: The Best Condensing Tankless Water Heater Bosch Greentherm 9900 SE 2024, Kan
Anonim

Kondensatpumper

I motsetning til det større opplaget pumpe i varmesystemet er disse små elektriske pumper designet spesielt for jobben. Fordi det bare er en relativt liten mengde væske involvert, kondenspumper ikke gjør det trenge å løpe hele tiden.

Tilsvarende, hva er formålet med kondensatpumpen?

EN kondenspumpe er en bestemt type pumpe pleide å pumpe de kondensat (vann) produsert i en oppvarming eller kjøling, kjøling, kondensering kjeleovn eller dampsystem. I HVAC eller kjøleprosess, vannet som kondensat må tømmes fra systemet.

På samme måte, hvor pålitelige er kondensatpumper? Disse pumper er veldig pålitelig , men de krever periodisk vedlikehold for å forhindre for tidlig feil. EN kondenspumpe som fungerer feil kan renne over og forårsake betydelig vannskade. Overflødig fuktighet kan føre til usunn mugg- og muggvekst inne i hjemmet ditt.

Ganske enkelt, trenger jeg en kondenspumpe på ovnen min?

Hvis du har et klimaanlegg med en innendørs enhet, eller du bruker en høy effektivitet ovn , så du definitivt trenge å ha en kondenspumpe for å fjerne damp og annet kondensat som vil akkumulere når systemet kjører.

Hva skjer hvis kondenspumpen svikter?

Hvis den kondensatoren pumpen svikter , vannet renner over pumpe og søler på gulvet. Det betyr ikke nødvendigvis pumpe er dårlig; de problem kan være bare alger oppbygging i pumpens tilbakeslagsventil. Så start diagnosen din ved å koble fra kondensatoren pumpe . Koble fra avløpsledningen og tøm vannet i en bøtte.

Anbefalt: