Hva er en rx1-begrensning?
Hva er en rx1-begrensning?

Video: Hva er en rx1-begrensning?

Video: Hva er en rx1-begrensning?
Video: Inside with Brett Hawke: James Magnussen 2024, April
Anonim

Det er en søknad om å registrere en begrensning , som er en oppføring på hjemmelen som hindrer at visse typer transaksjoner som berører eiendommen blir tinglyst i tinglysingen (som pant eller eiendomsoverføring) fra å bli registrert uten at visse vilkår er oppfylt.

Med tanke på dette, hva betyr en skjema A-begrensning?

1) Leietakere i fellesskap – Form A-begrensning : Når to eller flere personer kjøper en eiendom og velger å holde den som leietakere i fellesskap, i stedet for som felles leietakere, er standarden " Skjema EN" begrensning er tinglyst på eiendommens tittel.

Man kan også spørre, hvordan fjerner jeg en restriksjon på eiendommen min? Dersom du ønsker å søke om kansellering av en begrensning som ikke lenger er nødvendig, må skjemaet RX3 fylles ut. De som drar nytte av begrensning ønsker å trekke den kan søke ved å fylle ut en RX4. Med begge disse skal det ikke betales gebyrer til tinglysingen.

Følgelig, hva er et tinglys rx1-skjema?

Matrikkelskjema RX1 brukes til å registrere en Skjema J begrensning. Når du fullfører dette form , må den offisielle mottakeren fremlegge bevis på at han eller hun har tilstrekkelig interesse i eiendommen som kan registreres av sjefen Matrikkelfører.

Hvor lang tid tar det tinglysing å fjerne en begrensning?

2 svar. Hvis du mener hvordan lang vil det ta for Matrikkelen å behandle det og ta bort de begrensning , vanligvis ikke mer enn noen få dager hvis søknaden er i orden.

Anbefalt: