Innholdsfortegnelse:

Hva er en OFAC-kamp?
Hva er en OFAC-kamp?

Video: Hva er en OFAC-kamp?

Video: Hva er en OFAC-kamp?
Video: 3. Обзор OFAC 2024, April
Anonim

Hva er OFAC-matching & hvorfor det betyr noe. Skrevet av: Karl Andersson. Del dette: Office of Foreign Asset and Control ( OFAC ) er en avdeling av finansdepartementet som håndhever økonomiske sanksjoner mot land og individer som for det meste er kjente terrorister eller narkotikasmuglere.

I denne forbindelse, hva betyr det hvis du er på OFAC-listen?

“ OFAC ” står for Office of Foreign Assets Control, et kontor til Department of the Treasury som ligger i Washington. Navnene deres er plassert på de spesielt utpekte statsborgere og blokkerte personer Liste (SDN liste ), hvilken kan finnes på OFAC-er nettsted (www.treas.gov/ ofac ).

I tillegg, hvem må overholde OFAC? Alle amerikanske personer må overholde OFAC forskrifter, inkludert alle amerikanske statsborgere og fastboende romvesener uavhengig av hvor de befinner seg, alle personer og enheter i USA, alle enheter som er registrert i USA og deres utenlandske filialer.

Er du pålagt å fortelle en kunde at de er på OFAC-listen?

Du har lov til informere kunden om at de er på OFAC-listen , og at er grunnen til at eiendelene deres ble blokkert eller transaksjonen ble avvist.

Hvilke transaksjoner er underlagt OFAC?

I tillegg til å forby transaksjoner med personer og enheter på SDN-listen, fører OFAC tilsyn med følgende økonomiske sanksjonsprogrammer:

  • Balkanrelaterte sanksjoner.
  • Hviterussland sanksjoner.
  • Burma-sanksjoner.
  • Sentralafrikanske republikk-sanksjoner.
  • Sanksjoner i Elfenbenskysten (Elfenbenskysten).
  • Sanksjoner mot narkotikahandel.

Anbefalt: