Hvordan sjekker du en underjordisk oljetank?
Hvordan sjekker du en underjordisk oljetank?

Video: Hvordan sjekker du en underjordisk oljetank?

Video: Hvordan sjekker du en underjordisk oljetank?
Video: How to confirm a buried fuel oil tank 2024, Kan
Anonim

Ledetråder til nedgravd drivstoff oljetank . Den enkleste måten å identifisere et potensielt nedgravd drivstoff oljetank er å se etter påfyllingsrør og lufterør utvendig i boligen. Noen ganger vil rørene gå gjennom grunnmuren til hjemmet. Noen ganger går de bare ned i bakken.

Videre, hvordan finner du ut om det er en nedgravd oljetank?

Det letteste måte å identifisere en potensiell nedgravd fyringsoljetank er å se etter påfyllingsrør og lufterør utvendig i boligen. Noen ganger vil rørene gå gjennom grunnmuren til hjemmet. Noen ganger går de bare ned i bakken.

I tillegg, hvor lenge varer en underjordisk oljetank? Selv om vi har funnet at de varer lenger, er en vanlig forventet levetid for nedgravde oljetanker 10-15 år . På ca 20 år , blir risikoen for lekkasjer fra nedgravde ståloljetanker betydelig.

Folk spør også, har jeg en underjordisk oljetank?

Selvfølgelig ikke alle hjem med olje varme har underjordiske tanker - noen ha over bakken tanker ute eller i kjelleren. Alle drivstofftanker kan lekkasje og forårsake dyre skader, men de som ligger under jorden er mye mer sannsynlig å føre til forurensning fordi de er under jorden og ute av syne.

Kan du selge et hus med en underjordisk oljetank?

An underjordisk oljetank kan gjøre et hjem vanskeligere å selge eller mindre verdt for en potensiell kjøper. Den kan øker også sjansene for komplikasjoner med å komme til avslutningsbordet og hjemmet solgt . Boliglån långivere er stadig mer på vakt mot nedgravde oljetanker og kan nekte å låne ut på en bolig med en underjordisk tank.

Anbefalt: