Har Blue Prism det største trente økosystemet?
Har Blue Prism det største trente økosystemet?

Video: Har Blue Prism det største trente økosystemet?

Video: Har Blue Prism det største trente økosystemet?
Video: Blue Prism - Первые шаги для внедрения автоматизации (RPA) 2024, Kan
Anonim

Svaret er NEI. For tiden 'Automation Anywhere' har det største trente økosystemet , og ikke Blå prisme . Blant disse RPA-leverende foretakene har 'Automation Anywhere(AA)' største trente økosystemet . Den har cirka ti tusen sertifiserte RPA-forskere.

På denne måten, hva er det største trente økosystemet?

Automatisering hvor som helst har det største trente økosystemet nesten 10 000 for Enterprise Architecture Professionals. Automation Anywheres nåværende arbeidsinndeling er 10% front-end og 90% back-end. Med et flott FoU-prospekt Automation Anywhere er den største RPA-leverandør når det gjelder inntekter. Den andre er Blå prisme.

Deretter er spørsmålet, hva er blå prismesertifisering? Blue Prism-sertifisering Program Vi har investert og skapt verdens mest robuste tilkoblede RPA sertifisering program. Sertifiseringer er et kvalitetsmerke, målt gjennom å levere kvalitetsarbeid vha sertifisert Blue Prism fagfolk.

Også å vite er, hvilket språk bruker Blue Prism?

Java programmeringsspråk

Hva er fremtiden for automatiseringsverktøy for blå prisme?

Blå prisme er en av de fremste RPA verktøy i automasjon markedsplass. Siden Blå prisme har som mål å utrydde høyrisikofulle, lavavkastningsmessige og manuelle arbeidsbelastninger for dataregistrering. Blå prisme hjelpemidler du kaster simulert arbeidsstyrke, og prosessen med automasjon strekker seg og kan raskes raskt.

Anbefalt: