Hva er målene for et ideelt valutakursregime?
Hva er målene for et ideelt valutakursregime?

Video: Hva er målene for et ideelt valutakursregime?

Video: Hva er målene for et ideelt valutakursregime?
Video: Classification of Exchange Rate Regimes 2024, Kan
Anonim

An ideelt valutaregime ville ha tre egenskaper: Den vekslingskurs mellom to valutaer vil være troverdig løst. Alle valutaer vil være fullt konvertible. Hvert land vil være i stand til å gjennomføre en fullstendig uavhengig pengepolitikk i jakten på innenlands mål , som vekst- og inflasjonsmål.

Hva er valutakursregimet i denne forbindelse?

An valutakursregimet er måte en pengemyndighet i et land eller valuta fagforeningen administrerer valuta i forhold til andre valutaer og de utenlandske Utveksling marked.

På samme måte, hva brukes valutakursen til? Valutakurser fortelle deg hvor mye du valuta er verdt i en utenlandsk valuta . Tenk på det som prisen som belastes for å kjøpe det valuta . Fremmed Utveksling handelsmenn bestemmer vekslingskurs for de fleste valutaer. De handler med valutaene 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Dessuten, hva er de tre typene valutakursregimer?

Det er tre grunnleggende typer utvekslingsregimer : flytende Utveksling , fikset Utveksling , og festet flyte Utveksling . Fremmed Utvekslingsregimer : Kartet over viser hvilke land som har tatt i bruk hvilke valutakursregime.

Er en fast eller flytende valutakurs bedre?

Fikset rentene er valgt for å tvinge frem en mer forsiktig pengepolitikk, mens flytende renter er en velsignelse for de landene som allerede har en forsvarlig pengepolitikk. En forsvarlig pengepolitikk vil mest sannsynlig oppstå når to betingelser er oppfylt.

Anbefalt: