Er det bedre å være advokat eller lege?
Er det bedre å være advokat eller lege?

Video: Er det bedre å være advokat eller lege?

Video: Er det bedre å være advokat eller lege?
Video: Кем Вы были в прошлой жизни 2024, Kan
Anonim

Du kan tjene godt på begge deler, men vil sannsynligvis ende opp med betydelig studielånsgjeld på begge karriereveiene. Medisinstudiet varer lenger enn jusstudiet, så en doktor har vanligvis mer skolegjeld enn en advokat. Jobbutsikter for leger er uendelig bedre enn for en ny advokat.

På samme måte kan man spørre seg, tjener advokater mer enn leger?

Det er også sant at forskjellige medisinske og juridiske felt kan ha sine egne unike gjennomsnitt. Men i gjennomsnitt viser dataene det leger tjener mer enn advokater . Nærmere bestemt gjennomsnittet doktor tjener $208 000 per år, mens gjennomsnittet advokat tjener $118,160.

er jus vanskeligere enn medisin? Det er offisielt: lov er vanskeligere enn medisin . Og svaret ser ut til å være et rungende ja – ikke bare er lov forvirrende og kjedelig, lov studenter er ganske søppel også. Å ta på seg en LLB-forelesning - i det vi er ganske sikre på er kontrakt lov – Undercover-medic Hennebry blir blåst bort av tørrheten til motivet.

Da er det vanskeligere å være advokat eller lege?

Det tar kortere tid å bli en advokat enn det gjør å bli lege doktor . Derfor er det lettere å bli en advokat enn en medisinsk doktor.

Hvorfor hater leger advokater?

Men når de først er seg imellom, har de en tendens til å spy ut fornærmelser (eller verre) mot advokater . Leger spøke med advokater og noen ganger advokater gi tilbake tjenesten. Hvorfor hater leger advokater så mye? Fordi advokater er de som fremmer krav mot dem for medisinsk feilbehandling.

Anbefalt: