Kommer Cash for Clunkers tilbake?
Kommer Cash for Clunkers tilbake?

Video: Kommer Cash for Clunkers tilbake?

Video: Kommer Cash for Clunkers tilbake?
Video: Why Cash for Clunkers Was Stupid 2024, Kan
Anonim

Kontanter for Clunkers 2018

Selv om det ikke er et føderalt program i kraft, er det fortsatt et par alternativer for å få $1 000 for din gamle bil. Hvis du er i en bestemt del av landet, er det en Kontanter for Clunkers program som kan gjelde for deg. Eller, det er en annen måte å få penger for biler.

Kommer Cash for Clunkers tilbake?

Om Kontanter for Clunkers 2020 vil bringe endringer i de nåværende statlige programmene designet for å fjerne forurensende kjøretøy fra veiene. Vi vil være frigjør retningslinjene for 2020 så snart vi har flere detaljer fra statsavdelingene.

Foruten ovenfor, er Cash for Clunkers verdt? Forhandlere kommer ikke til å tilby ekstra penger på innbytte som de ikke kan selge videre. Og det gjengir Kontanter for Clunkers program en dårlig avtale for alle med en gammel bil eller lastebil som er verdi mer enn $4 500.

Også for å vite, hvor mange biler leverte Cash for Clunkers inn?

Programmet lot folk levere inn sine gamle biler for opptil $4 500 in penger brukes til å kjøpe et mer drivstoffeffektivt alternativ. Nesten 700 000 kjøretøy var handlet inn gjennom programmet.

Hva skjedde med kontanter for clunkers-biler?

' Kontanter til klunker ': Hva skjer til det gamle biler Clunkers må knuses eller makuleres innen 180 dager, enten alle brukbare deler er berget eller ikke. Nyknuste kjøretøyer ligger i stabler mandag før de blir sendt til makuleringsmaskinen hos US Auto Supply i Detroit.

Anbefalt: