Hva er hengselvinkel?
Hva er hengselvinkel?

Video: Hva er hengselvinkel?

Video: Hva er hengselvinkel?
Video: Dette er hva du kan få for 10 MILLIONER COINS... 👀 2024, Kan
Anonim

Standard hengsler har en åpning vinkel på 95° eller 110°. Noen møbler, som TV-skap, kommer med brede vinkelhengsler med åpning vinkler på 165°. Men det er ikke alltid nødvendig eller til og med nyttig å installere hengsler med maksimal åpning vinkel : For de fleste bruksområder er 110° perfekt.

Dessuten, hva er et 170 graders hengsel?

Blum 170 graders hengsel . Denne vidvinkel klipstoppen hengsel lar skapdøren åpne seg 170 grader som gir full tilgang til det lagrede innholdet innenfor. De hengsler er metalllegering med et slitesterkt nikkelbelegg og er kompatible med alle monteringsplater i Blums Clip Top-serie.

Dessuten, hva er sveiven på et hengsel? De sveiv av hengsel arm brukes til å plassere døren sidelengs. De sveiv brukes sammen med en bestemt dørposisjon. Det er tre hoveddørposisjoner, hel overleggsdør, halv overleggsdør og innfelt dør, se bilder under.

Videre, hva er de forskjellige typene hengsler?

Rumpe hengsler er de vanligste type hengsler brukes på inngangsdører og gangdører, samt enkelte skapdører. De hengsel består av to bladplater, den ene forankret til kanten av døren og den andre til dørstoppen.

Hvordan identifiserer jeg skaphengsler?

Cup hull diameter i døren Du bør sjekke diameteren på hullet i døren som din nåværende hengsel sitter i - disse er vanligvis 26mm, 35mm eller 40mm for større hengsler . Det er viktig å måle hullet i døren og ikke hengsel seg selv som hengsel kan være litt mindre.

Anbefalt: