Hvorfor eksisterer uavhengige byråer utenfor kabinettavdelingene?
Hvorfor eksisterer uavhengige byråer utenfor kabinettavdelingene?

Video: Hvorfor eksisterer uavhengige byråer utenfor kabinettavdelingene?

Video: Hvorfor eksisterer uavhengige byråer utenfor kabinettavdelingene?
Video: Hvorfor studerer du det du gjør? 2024, Kan
Anonim

Uavhengige byråer eksisterer utenfor strukturen til Skapavdelinger og utføre funksjoner som er for kostbart for privat sektor (f.eks. NASA). Offentlige selskaper (f.eks. U. S. Postal Service og AMTRAK) er designet for å drive som bedrifter og forhåpentligvis generere overskudd.

Angående dette, hvorfor opprettes det uavhengige byråer utenfor statsrådsavdelingene?

Svar: Det riktige svaret er: fordi de ikke passer godt innenfor Skapavdelinger . De uavhengige byråer som har makt til å etablere og håndheve forskrifter fra reguleringssystemet. De uavhengige byråer er utøvende gren etater utenfor statsrådene.

På samme måte, hvorfor er uavhengige byråer atskilt fra utøvende avdelinger? De utøvende avdelinger er de viktigste driftsenhetene til den føderale regjeringen, men det er mange andre byråer som har viktige oppgaver for å holde myndighetene og økonomien i orden. Disse kalles ofte uavhengige byråer , siden de ikke er en del av utøvende avdelinger.

Med tanke på dette, hva er et byrå utenfor en kabinettavdeling?

Uavhengig byråer fra USAs føderale regjering er byråer som finnes utenfor den føderale lederen avdelinger (de ledet av a Statssekretær ) og presidentens eksekutivkontor. Disse byrå regler (eller forskrifter), når de er i kraft, har makt av føderal lov.

Hvorfor eksisterer uavhengige byråer?

Kongressen har opprettet en rekke uavhengige byråer å hjelpe til med å administrere ulike aspekter av den føderale regjeringens makt og autoritet. For å lage en uavhengig byrå , vedtar Kongressen en lov som gir en byrå myndigheten til å regulere og kontrollere et bestemt område eller næring.

Anbefalt: