Hva er fordelene med brakklegging?
Hva er fordelene med brakklegging?

Video: Hva er fordelene med brakklegging?

Video: Hva er fordelene med brakklegging?
Video: Menneskene og fisken - En film om laks og havbruk fra Marine Harvest.wmv 2024, Kan
Anonim

Den største fordelen med Bush Brakklegging er det faktum at den er lav koste siden utstyret som brukes er enkelt. Andre fordeler inkluderer: Det sikrer kontinuerlig næring i perioder med avlingssvikt. Den kan brukes til å kontrollere jorderosjon, utvasking og ugrasvekst.

Også å vite er, hva er meningen med å sette busk brakk?

Bush brakklegging er et oppdrettssystem der bonden dyrker ett stykke jord i noen år og etterlater det i noen år med sikte på å gjenopprette jordens fruktbarhet naturlig. Under dette brakk periode dyrker bonden enda et stykke jord.

Hva er også fordelene med å skifte kultivering? Fordeler : Denne metoden hjelper til med å eliminere ugress, insekter og andre bakterier som påvirker jorda. Skiftende dyrking gir mulighet for oppdrett i områder med tett vegetasjon, lavt næringsinnhold i jorden, ukontrollerbare skadedyr. Ulemper: I skiftende dyrking , trær i skogene hogges.

I denne forbindelse, hva er fordelene og ulempene med blandet jordbruk?

Ulemper med blandet landbruk: Fordi et blandet oppdrettssystem består av flere aktiviteter som kjører samtidig, gjør dette kontroll, overvåking og vedlikehold av gården vanskeligere enn en monokultur hvor det kun drives en enkelt aktivitet. Noen ganger kan en aktivitet hindre den andre aktiviteten.

Hva er forskjellen mellom skiftende dyrking og brakklegging av busk?

Forskjellen mellom skiftedyrking og buskbrakkdyrking . de Bush brakklegging landbrukssystemet brukes når det er mer enn 33 % av tilgjengelig og dyrkbar og midlertidig bruksjord dyrket . • Skiftende dyrking finner sted når mindre enn 33 % av landet er dyrket På ett år.

Anbefalt: