Hva står i en avsløringserklæring?
Hva står i en avsløringserklæring?

Video: Hva står i en avsløringserklæring?

Video: Hva står i en avsløringserklæring?
Video: David Tuller foredrag 33 minutt ME konferanse Stryn 2021 2024, Kan
Anonim

EN avsløringserklæring er et offisielt dokument som skisserer vilkårene, betingelsene, risikoene og reglene for en finansiell transaksjon, for eksempel et lån eller en investering.

Også spurt, hva er formålet med en avsløringserklæring?

De formålet med en opplysningserklæring er å gi forklarende informasjon om de vesentlige trekk ved forsikringen for å gjøre det mulig for den forsikrede å ta en informert beslutning om kjøp av forsikringen.

For det andre, hva betyr utlevering av informasjon? Avsløre betyr å avsløre eller avsløre informasjon som tidligere har blitt holdt hemmelig - slik en politiker kan bli tvunget til avsløre hans økonomi eller tidligere skandaler mens han stilte til valg. Når en politiker, bedriftsleder eller kjendis kunngjør at han eller hun har noe å avsløre , publikum lytter.

Med tanke på dette, hva er eiendomsavsløringserklæring?

De eiendomserklæring er en serie dokumenter der selgeren avslører alle typer problemer, mangler eller tidligere reparasjoner for hjemmet. For å informere kjøpere om eventuelle problemer med å eie boligen og. For å juridisk beskytte selgerne mot potensielle søksmål i fremtiden.

Hva er eiendomsopplysninger?

Når du skal selge et hus, krever de fleste stater at du sørger for visse " avsløringer .” Avsløringer referer til eventuelle "materielle defekter" i hjemmet, og i mange stater vil du bli holdt ansvarlig hvis du ikke forteller kjøperen om dem på forhånd.

Anbefalt: