Hva er detaljhandelsteori?
Hva er detaljhandelsteori?

Video: Hva er detaljhandelsteori?

Video: Hva er detaljhandelsteori?
Video: Hva er makt? 2024, Kan
Anonim

Den første teori er kjent som hjulet til detaljhandelsteori , som forklarer hvor ny forhandlere gå inn på markedsplassen. De teori foreslår det forhandlere gå gjennom tre stadier: Inngangsfase: Dette er når en detaljist er ny på markedet. De tilbyr lave priser, men har også begrensede fasiliteter og begrensede tjenester.

Hva er teoriene om detaljhandel i denne forbindelse?

Vi vil nå diskutere de tre sykliske teoriene om detaljhandelsendring: Wheel of Retailing ; Detaljhandelens livssyklus; og Retail-trekkspillet.

Disse var som følger:

  • Detaljhandelspersonligheter.
  • Feilveiledning.
  • Ufullkommen konkurranse.
  • Overkapasitet.
  • Sekulær trend.
  • Illusjon.

Videre, hva er et detaljmarked? Detaljhandel . 1. Den marked for salg av varer eller tjenester til forbrukere i stedet for produsenter eller mellommenn. For eksempel, en detaljhandel klesbutikk selger til folk som (mest sannsynlig) vil bruke klærne. Det inkluderer ikke salg av klærne til andre butikker som skal selge dem videre.

I denne forbindelse, hva er teori om hjulsalg?

De Wheel of Retailing er en hovedhypotese angående mønstre for detaljhandelsutvikling der nye typer forhandlere kommer generelt inn på markedet som lavmargin-, lavstatus- og lavprisoperatører, som gradvis skaffer seg mer forseggjorte lokaler og fasiliteter og flytter opp i markedet.

Hva er detaljhandelsblanding?

Detaljhandelsblanding er en markedsføringsplan som reagerer på et sett med varierende faktorer, som plassering, priser, personellbehov og tilbudte tjenester og varer. EN detaljhandel blanding plan målretter strategier for å tiltrekke kunder og påvirke deres kjøpsevne.

Anbefalt: