Hva er i de øverste etasjene i Chrysler Building?
Hva er i de øverste etasjene i Chrysler Building?

Video: Hva er i de øverste etasjene i Chrysler Building?

Video: Hva er i de øverste etasjene i Chrysler Building?
Video: ☆ The Chrysler Building documentary ☆ 2024, Kan
Anonim

De Chrysler-bygningen regnes som et ledende eksempel på art deco-arkitektur. Den er konstruert av en stålramme fylt med mur, med områder med dekorativ metallkledning. Strukturen inneholder 3 862 utvendige vinduer.

På samme måte, hvor mange etasjer er det i Chrysler-bygningen?

77

I tillegg, hva brukes Chrysler-bygningen til? I dag Chrysler-bygningen fortsetter å være brukt som et kontor bygning . Det er også en veldig populær turistattraksjon i New York City. Opptak til bygning er gratis, men turister er kun tillatt i lobbyen med tanke på at bygning er brukes til virksomhet.

Ved siden av ovenfor, kan du gå på toppen av Chrysler Building?

Ser på Chrysler-bygningen Besøkende kan se bygning fra utsiden, og gratis, du kan besøke lobbyen for å undersøke art deco-detaljene og et utsmykket takmaleri av Edward Trumbull. Resten av bygning er leid ut til bedrifter og ikke tilgjengelig for besøkende. Det er ingen turer gjennom bygning.

Hva er unikt med Chrysler Building?

Interessante fakta om Chrysler-bygningen . Det var verdens høyeste bygning i 11 måneder før den ble overgått av Empire State Bygning i 1931. Stående 319 meter (1047 fot) høy, den Chrysler-bygningen huser 77 etasjer, inkludert en tre etasjer høy lobby.

Anbefalt: