Hvor mye kan du gjøre opp for en dom?
Hvor mye kan du gjøre opp for en dom?

Video: Hvor mye kan du gjøre opp for en dom?

Video: Hvor mye kan du gjøre opp for en dom?
Video: Выбросите эти вещи, они тянут вас в бедность. Предметы в доме, от которых стоит избавиться и убрать 2024, Kan
Anonim

Eiendommen som en kreditor kan ta fra du til avgjøre en dom varierer fra stat til stat. Imidlertid en kreditor kan ta (eller pynt) opptil 25 % av nettolønnen din, som inkluderer din bank og andre innskuddskontoer, for eksempel biler eller antikviteter.

Heri, kan du gjøre opp en gjeld etter dom?

Til og med etter det treffes en dom du , er det fortsatt mulig gjøre opp en gjeld for mindre enn det rettsgodkjente beløpet. Derimot, du kan være i stand til å forhandle en rabatt til gjeld , mot et engangsbeløp.

kan du gjøre opp en pynt? Bosetting en gjeld krever det du ha en viss innflytelse. Kreditor må tro at ved bosetting gjelden, du vil betale dem tilbake penger du ellers kanskje ikke. Når en dom er avsagt og kreditor er i stand til å motta betaling gjennom lønn garnering , du har liten innflytelse for å forhandle en bosetting.

Spørsmålet er deretter, hvor mye skal jeg tilby for å avgjøre en dom?

Avhengig av kreditor og hvor mye du skylder, kan du kanskje gjøre opp for alt fra 30 % til 70 % av den utestående saldoen på gjelden din. Vanligvis vil en kreditor bare vurdere en bosetting når en konto er forfalt, men du bør husk at de ikke er pålagt å godta din by på.

Hvordan reagerer du på en dom mot deg?

Å bekjempe en kreditors forsøk på å få en dom mot deg , du må svare til innkallingen og klagen ved å gi en Svar til retten innen passende tid. Din Svar bør inneholde en anmodning om at kreditor skal bevise gjeldens gyldighet.

Anbefalt: