Hvor går kloakk?
Hvor går kloakk?

Video: Hvor går kloakk?

Video: Hvor går kloakk?
Video: Avløpsvannet sin ferd fra hus til fjord 2024, Kan
Anonim

Vann som forlater hjemmene våre generelt går enten inn i en septiktank i bakgården hvor den siver tilbake i bakken, eller sendes til et avløpsrenseanlegg gjennom en kloakkrør system.

Ved siden av dette, hvor fører kloakken til?

Slam og sand legger seg i en tank som kalles et gruskammer. Senere blir dette materialet, kjent som grus og sikter, ført til et deponi for miljøsikker deponering. De kloakk renner deretter til primære bunnfellingstanker hvor opptil 60 % av faststoffene i avfallsstrømmen legger seg som en blanding av slam og vann.

Dessuten, hva skjer med kloakkvannet etter behandling? Hva skjer til behandlet vann når den forlater avløpsvannet behandling anlegg? De behandlet avløpsvann slippes ut i lokale vannveier hvor det brukes igjen til en rekke formål, for eksempel å levere drikke vann , vanning av avlinger og opprettholdelse av vannlevende liv.

Dessuten, hvor blir all bæsj?

Fra toalettet, din bæsj renner gjennom byens kloakksystem sammen med alle vannet som renner fra våre vasker, dusjer og gater. Derfra går det til et avløpsrenseanlegg.

Hvor går kloakken fra Sydney?

Mindre enn én prosent av Sydneys avløpsvann slippes ubehandlet ut til havet ved Vaucluse, Diamond Bay og Diamond Bay South.

Anbefalt: