Hva er den opprinnelige leiedatoen?
Hva er den opprinnelige leiedatoen?

Video: Hva er den opprinnelige leiedatoen?

Video: Hva er den opprinnelige leiedatoen?
Video: ТАО: Путь Вознесения. Книга 15. Работа с предками. 2024, Kan
Anonim

De Opprinnelig dato av Ansette er den Dato den ansatte ble først ansatt ved en UC-campus. For eksempel begynte en ansatt å jobbe ved UCSB 11. juni 2012. Den 5. januar 2015 blir den ansatte ansatt på nytt av UCSB. Den nyligste Dato av Ansette er 5. januar 2015 og den Opprinnelig dato av Ansette er 11. juni 2012.

I denne forbindelse, hva er en leiedato?

(forutsatt at du er i USA) The leiedato er den Dato en ny ansatt er ansatt , som betyr at papirene for å sette den ansatte på lønn, inkludert I-9, er fullført. Starten Dato er den Dato de Dato den ansatte faktisk begynner å jobbe.

I tillegg, hva er forskjellen mellom leiedato og opprinnelig leiedato i Quickbooks? 1 svar. Opprinnelig leiedato og fortsetter leiedato vil være den samme til arbeider innleid for første gang. Hvis arbeideren var ansette tidligere og avsluttet, nå gjenansatt da Opprinnelig leiedato vil være lik avsluttet bruker leiedato og fortsetter leiedato vil være lik strøm leiedato.

Her, er det en forskjell mellom ansettelsesdato og startdato?

Leie dato er normalt dato når en ansatt først fullfører sitt nye ansette papirarbeid. Hos andre selskaper, leie og start kan være de samme dag, hvis de får ansatte til å fylle ut viktige dokumenter personlig.

Hvordan finner jeg ut leiedatoen min?

Du kan motta en erklæring på din ansettelseshistorikk fra trygd ved å fylle ut et skjema for forespørsel om inntektsinformasjon fra trygd. Du vil motta detaljert informasjon om din arbeidshistorikk inkludert ansettelsesdatoer, arbeidsgivers navn og adresser og inntekter.

Anbefalt: