Hva er dekning på arbeidsplassen?
Hva er dekning på arbeidsplassen?

Video: Hva er dekning på arbeidsplassen?

Video: Hva er dekning på arbeidsplassen?
Video: Shafqat på gata! Hva er respekt? 2024, Kan
Anonim

Identitet dekke på arbeidsplassen er handlingen med å skjule noe om seg selv for å unngå å få andre mennesker til å føle seg ukomfortable eller for å redusere oppmerksomheten til en gitt egenskap.

Deretter kan man også spørre seg, hva er dekning i en organisasjon?

For å frigjøre fordelene med mangfold, må ansatte med ulike levde erfaringer føle seg inkludert. Når disse ansatte reduserer identiteten sin, mister bedrifter fordelen av sine unike perspektiver. Denne praksisen, kjent som kjent som dekker , må konfronteres for organisasjoner for å oppnå inkludering.

Spørsmålet er deretter, hva er identitet på arbeidsplassen? Individuelt arbeid identitet refererer til et arbeidsbasert selvkonsept, som består av en kombinasjon av organisatorisk, yrkesmessig og annet identiteter , som former rollene individer inntar og de tilsvarende måtene de oppfører seg når de utfører arbeidet sitt i sammenheng med jobben og/eller karrieren.

Derav, hva er fenomenet dekning?

Ved å avhøre fenomen av dekker ,” et begrep som brukes for å skjule viktige sider ved en selv, kaster Yoshino leseren inn på en slagmark med skiftende gråsoner.

Er det å dekke et substantiv?

substantiv . noe som dekker , som lokk på en beholder eller innbinding av en bok. et teppe, dyne eller lignende: Sett et annet dekke på sengen. beskyttelse; husly; fortielse.

Anbefalt: