Hva lærer leseren om Eddie-vedlikehold i kapittel én?
Hva lærer leseren om Eddie-vedlikehold i kapittel én?
Anonim

Hva lærer leseren om «Eddie Maintenance» i kapittel én ? Eddie jobber på Ruby Pier som en vedlikehold Mann. Han mente aldri for vedlikehold å være hans yrke; men han er resignert for å gjøre denne jobben og er stolt av sikkerheten i parken. Eddie jobber hardt.

Med tanke på dette, hva lærer Eddie om stemmen hans i himmelen?

Det vil komme; stillhet hjelper folk å lytte.

Vet du også, hva skjer med Eddie på slutten av kapittel én? Kapittel 1 : Den Slutt Eddie går rundt Ruby Pier, hvor han jobber, og driver med sin vanlige hverdag: han kjørte Ghoster Coaster for å forsikre seg om at bremsene og styringen var solide, snakket med Dominguez i butikken, jaget tenåringer av rekkverket og laget en dyr for en liten jente ut av piperensere.

Med tanke på dette, hva var leksjonen kapteinen forklarte til Eddie om ofring?

De Kaptein forteller Eddie ikke å føle skyld fordi døden ikke er slutten, den er bare begynnelsen. Han fortsetter med å si det ofre er en viktig del av livet og "ingen dør noen gang for ingenting." De Kaptein påpeker også at selv om han døde, var han i stand til å holde løftet sitt: ingen ble etterlatt.

Hva driver Eddie med?

Eddie - Eddie er en 83 år gammel vedlikeholdsmann, som har viet livet sitt til å jobbe på Ruby Pier. I begynnelsen av historien, vi gjøre vet ikke så mye om Eddie , bortsett fra hans alder og yrke; vi lærer mest om Eddie når han tar sin reise gjennom himmelen.

Anbefalt: