Hva er den maksimale regnskapsperioden for offentliggjøring?
Hva er den maksimale regnskapsperioden for offentliggjøring?

Video: Hva er den maksimale regnskapsperioden for offentliggjøring?

Video: Hva er den maksimale regnskapsperioden for offentliggjøring?
Video: КОМ В ГОРЛЕ. Как избавиться? Упражнение которое изменит вашу жизнь. 2024, Kan
Anonim

De maksimal offentliggjøringsregnskapsperiode er en. Ett år umiddelbart før regnskap be om.

Også å vite er, hvor mange år skal tilbydere holde oversikt over avsløringer?

HIPAA gjør det mulig for pasienter å lære hvem den dekkede enheten har avslørt deres PHI. Dette kalles en "regnskap for avsløringer ." Regnskapet vil dekke inntil seks år før den enkeltes forespørselsdato og vil inkludere avsløringer til eller av forretningsforbindelser til den dekkede enheten.

hva er en regnskapsføring av avsløringer under Hipaa? The Health Insurance Portability and Accountability Act ( HIPAA ) Personvernregel gir pasienter rett til å motta en liste, kjent som en regnskapsføring av avsløring , av deres informasjon som er avslørt til andre av legen deres. En beskrivelse av informasjonen som ble åpnet.

Her, hva er inkludert i en regnskapsføring av opplysninger?

Regnskap til Avsløringer - Informasjon som beskriver en dekket enhets avsløringer av PHI annet enn for behandling, betaling og helsetjenester; avsløringer laget med autorisasjon; og visse andre begrensede avsløringer.

Hvor lang tid har du på deg for å behandle en forespørsel om regnskapsføring av opplysninger?

De Regnskap til Avsløringer Svarskjema må sendes til pasienten innen 60 dager etter mottak be om . Hvis en utvidelse er nødvendig , Send Regnskap til Avsløringer Svarskjema til pasienten som indikerer en 30 dagers forlengelse er nødvendig for å fullføre prosessen.

Anbefalt: