Hva er driftsforsyningskjedestyring?
Hva er driftsforsyningskjedestyring?

Video: Hva er driftsforsyningskjedestyring?

Video: Hva er driftsforsyningskjedestyring?
Video: Module 1: What is Supply Chain Management? (ASU-WPC-SCM) - ASU's W. P. Carey School 2024, April
Anonim

Drift og Supply Chain Management (OSCM) inkluderer et bredt område som dekker både produksjons- og tjenestenæringer, som involverer funksjonene til innkjøp, materialer ledelse , operasjoner planlegging, distribusjon, logistikk, detaljhandel, etterspørselsprognoser, ordreoppfyllelse og mer.

Med tanke på dette, hva er forsyningskjedeoperasjoner?

Drift i forsyningskjeden inkludere systemene, strukturene og prosessene for å planlegge og utføre flyten av varer og tjenester fra leverandør til kunde.

Dessuten, hva gjør en driftsleder i forsyningskjeden? Supply chain ledere utvikle og vedlikeholde ulike forsyningskjede planer og strategier. Dette kan innebære å koordinere og føre tilsyn med produksjonen operasjoner for å forutse bestillinger og møte kundenes krav. De må optimalisere operativt ressurser samtidig som kostnadsreduksjoner og lagerkontroller utføres.

På samme måte kan man spørre seg, hva er forskjellen mellom drift og supply chain management?

Majoren forskjellen mellom supply chain management og driftsadministrasjon er det forsyningskjede er hovedsakelig opptatt av det som skjer utenfor bedriften – å skaffe materialer og levere produkter – mens driftsadministrasjon er opptatt av hva som skjer innad i selskapet.

Hva er supply chain management med enkle ord?

Supply chain management er den ledelse av flyten av varer og tjenester og inkluderer alle prosesser som transformerer råvarer til sluttprodukter. Det innebærer aktiv effektivisering av en virksomhets forsyning -sideaktiviteter for å maksimere kundeverdien og oppnå et konkurransefortrinn i markedet.

Anbefalt: