Kan du være inkorporer og registrert agent?
Kan du være inkorporer og registrert agent?

Video: Kan du være inkorporer og registrert agent?

Video: Kan du være inkorporer og registrert agent?
Video: КАК ВЫБРАТЬ ЗДОРОВОГО ПОПУГАЯ МОНАХА КВАКЕРА? ЧТО НЕОБХОДИМО ЗНАТЬ ДО ПОКУПКИ ПТИЦЫ. 2024, Kan
Anonim

Kan du være inkorporator og registrert agent ? Ja, du kan tjene som både Inkorporerer og Registrert agent . EN registrert agent er noen som må være tilstede på bedriftens forretningsadresse for å motta juridisk korrespondanse i normal arbeidstid.

Med tanke på dette, er en registrert agent det samme som eier?

A registrert agent er en person eller et byrå som bedriften din utnevner til å motta offisielle meldinger på vegne av LLC eller selskapet. De middel for service av prosessen kan være hvem som helst-bedriften Eieren , en ansatt eller en ekstern person eller tjeneste ansatt for å utføre rollen.

På samme måte, hvem bør være inkorporerer? Det eneste konsekvente kravet er at inkorporer må være 18 år eller eldre. Mens enhver voksen kan teknisk sett tjene som en inkorporer , er det sjelden lurt å velge en venn eller forretningsforbindelse til denne jobben. I stedet foretrekker mange håpefulle bedriftseiere at selskapsformasjonsselskaper tar på seg denne rollen.

Ganske enkelt, kan jeg være min egen inkorporerer?

Ja du kan tjene som både Inkorporerer og den registrerte agenten. En registrert agent er noen som må være tilstede på bedriftens forretningsadresse for å motta juridisk korrespondanse i vanlig arbeidstid.

Hva vil det si å være inkorporerer?

Relaterte artikler An inkorporer , også kalt en promoter, er individet, selskapet eller foreningen som er ansvarlig for prosessen; virksomheten vil ikke være fullt ut innarbeidet før den inkorporer signerer og arkiverer vedtektene.

Anbefalt: