Hva er forskjellene mellom bulkdeformasjonsprosesser og platemetallprosesser?
Hva er forskjellene mellom bulkdeformasjonsprosesser og platemetallprosesser?

Video: Hva er forskjellene mellom bulkdeformasjonsprosesser og platemetallprosesser?

Video: Hva er forskjellene mellom bulkdeformasjonsprosesser og platemetallprosesser?
Video: Manufacturing process tutorial - Bulk Deformation Process 2024, Kan
Anonim

Nøkkelen forskjellen mellom bulkdeformasjon og metallplater forming er det i bulkdeformasjon , har arbeidsdelene et lavt forhold mellom areal og volum, mens i metallplater dannelse, er forholdet mellom areal og volum høyt. Deformasjonsprosesser er viktige for å transformere en form av et solid materiale til en annen form.

I denne forbindelse, hva er de forskjellige metallformingsprosessene?

Typisk, metallformingsprosesser kan deles inn i to brede grupper. Den ene er bulk å danne og den andre er ark metallforming . Bulkdeformasjon refererer til bruk av råvarer for å danne som har lavt forhold mellom overflateareal og volum. Valsing, smiing, ekstrudering og trekking er bulk formingsprosesser.

Vet også, hva er forskjellen mellom dyptegning og stangtegning? Svar. Dyp tegning er en plateformingsprosess som brukes til å fremstille koppformede deler; stolpetegning er en massedeformasjonsprosess som brukes til å redusere diameteren til en sylindrisk arbeidsdel.

Man kan også spørre seg, hva er årsakene til at bulkdeformasjonsprosessene er viktige?

Grunner til at massedeformasjonsprosessene er viktige inkludere følgende: (1) de er i stand til betydelige formendring når varmbearbeiding brukes, (2) de har en positiv effekt på delstyrke når kaldbearbeiding brukes, og (3) de fleste av prosesser produsere lite materialavfall; noen er nettoform prosesser

Hva er bulkdeformasjon?

• Operasjoner som induserer formendringer på metallet. arbeidsstykke av plast deformasjon under påførte krefter. med forskjellige verktøy og dyser.

Anbefalt: