Hva er DRS-samling?
Hva er DRS-samling?

Video: Hva er DRS-samling?

Video: Hva er DRS-samling?
Video: Hvad er Dansk Samling? 2024, Kan
Anonim

Dynamic Recovery Solutions, også kjent som DRS , er en samlinger byrå med base i Greenville, South Carolina. Bedrifter fra mange bransjer bruker DRS som en inkassator, men byrået fokuserer først og fremst på felt som helsevesen, studielån, bank, verktøy, telekom og detaljhandel.

Er DRS i forhold til dette et inkassobyrå?

Gjeld Gjenoppretting Løsninger ( DRS ) er en tredjepart inkassobyrå basert i Long Island, NY. DRS har mottatt forbrukerklager som påstår brudd på rettferdig gjeld Samling Practices Act (FDCPA), som å unnlate å gi skriftlig bekreftelse av gjeld og truer med å iverksette handlinger som ikke lovlig kan iverksettes.

Foruten ovenfor, hva er DRS Ebay? Gjelds- og inntektstjenester (" DRS ") er en avdeling av Ardent Credit Services Ltd. Vi er her for å hjelpe deg med å løse dine gjeldsproblemer, men vi kan ikke gjøre det med mindre du kontakter oss.

På samme måte kan du spørre, hva er DRS-gjeld?

Dynamic Recovery Solutions, også kalt DRS , er en gjeld inkassobyrå. Lemberg Law mottar mange forbrukerklager på DRS gjeld trakassering. Finn ut hvem de er, hvorfor de kanskje ringer, og hvordan du kan stoppe dem.

Hvem samler dynamiske gjenopprettingsløsninger inn for?

Vi er profesjonelt bemannet for å tilby landsdekkende forbruker- og kommersielle samling tjenester til organisasjoner inkludert bank, studielån, helsevesen, detaljhandel, telekommunikasjon, verktøy, juridisk og eiendom.

Anbefalt: