Hva er vannsyklusens lange svar?
Hva er vannsyklusens lange svar?
Anonim

De Vann sykkel . De vann sykkel beskriver hvordan vann fordamper fra jordoverflaten, stiger opp i atmosfæren, avkjøles og kondenserer til regn eller snø i skyer, og faller igjen til overflaten som nedbør.

Med tanke på dette, hva er vannsyklusen som forklarer prosessen?

De vann sykkel er det uendelige prosess som forbinder alt dette vann . Den føyer seg sammen med jordens hav, land og atmosfære. Når molekyler av vann damp går tilbake til flytende eller fast form, danner de skydråper som kan falle tilbake til jorden som regn eller snø-a prosess kalt kondens.

Man kan også spørre, hva er et vannsyklusdiagram? De vann sykkel . I dette forenklet diagram av vann sykkel , vann beveger seg i havene, atmosfæren, landet og levende organismer. Vann som beveger seg over jordoverflaten, kalt avrenning, kan også transportere forurensninger med regnvann, smeltende snø og/eller vanning vann.

På samme måte kan man spørre seg, hva er vannsyklus kort notat?

De vann sykkel eller hydrologisk er en kontinuerlig syklus hvor vann fordamper, reiser ut i luften og blir en del av en sky, faller ned på jorden som nedbør, og fordamper så igjen. Disse områdene er vanligvis nær hav eller store kropper av vann som tillater mer vann å fordampe og danne skyer.

Hva er syklusen?

De Syklus er en Competitive Quest Shooter eller PvEvP for innsidere. Du spiller som en prospektør sendt på Fortuna III, en levende og ustabil planet som myldrer av fiendtlig fremmed dyreliv. Konkurrer eller inngå en skjør pakt med andre prospektører for å kreve så mange ressurser som mulig.

Anbefalt: