Kan du ha en cosigner på en billease?
Kan du ha en cosigner på en billease?

Video: Kan du ha en cosigner på en billease?

Video: Kan du ha en cosigner på en billease?
Video: Installment kahit walang Credit Card? I-BillEase mo na! 2024, Kan
Anonim

Hensikten med en cosigner er at de er enige om å gjøre din leie betalinger hvis du er ute av stand til. De er pålagt å ha god kreditt siden deres kvalifikasjoner vil gi leie eller lånegodkjenning. Selv om navnet deres står på leie kontrakt, den kjøretøy er fortsatt ditt ansvar; en cosigner er ikke medeier.

På samme måte kan du spørre, hvilken kredittscore er nødvendig for å lease en bil uten en cosigner?

BadCredit.org antyder at den typiske minimum kredittscore å bli godkjent for a leie er 620; de beste prisene er tilgjengelige for leietakere med kredittscore over 660.

I tillegg, hva er ansvaret til en medunderskriver på en billease? Du som cosigner og den andre søkeren på en bil lease er like ansvarlige. Du har det samme ansvar for å utføre betalinger -- akkurat som du har like rettigheter til å bruke bil . Hvis låntakeren av bil misligholder betalingen, vil hver av kredittrapportene dine vise forsinkede betalinger.

Tilsvarende, vil samsignering av en billease skade kreditten min?

I streng forstand er svaret nei. Det faktum at du er en cosigner i og av seg selv gjør ikke nødvendigvis skade din kreditt . Imidlertid, selv om cosignert konto betales til rett tid, kan gjelden evt påvirke din kreditt skårer og roterende utnyttelse, som kunne påvirke din mulighet til å få lån i fremtiden.

Trenger du en cosigner for en leiekontrakt?

EN cosigner er noen som signerer leie med du . Imidlertid dette gjør ikke bety at han er romkameraten din. Med en cosigner , du vil fortsatt bo i leiligheten alene. Du ganske enkelt trenger en cosigner å ta ansvar for husleien burde du standard på å betale det.

Anbefalt: