Hva er målene med planteproduksjon?
Hva er målene med planteproduksjon?

Video: Hva er målene med planteproduksjon?

Video: Hva er målene med planteproduksjon?
Video: Hva er en spareavtale? 2024, September
Anonim

Forbedring produktivitet av åker og fôr avlinger . Sikre forsvarlig bruk av naturressurser, redusere jorderosjon og forbedre jordkvaliteten. Implementering av nyutviklede og testede metoder som forbedrer jord på både konvensjonelle og økologiske gårder. Gjenopplive arvestykke varianter av avlinger mens du utvikler nye varianter.

Herav, hva er målene med plantevern?

Beskjæringsvern er den vitenskap og praksis med å håndtere plantesykdommer, ugress og andre skadedyr (både virveldyr og virvelløse dyr) som skader landbruket avlinger og skogbruk.

I tillegg, hva handler avlingsproduksjon om? Planteproduksjon er en gren av landbruket som driver med dyrking avlinger til bruk som mat og fiber. Grad programmer i planteproduksjon er tilgjengelig på lavere og høyere nivå. Nyutdannede er kvalifisert for en rekke landbruk karrierer.

I denne forbindelse, hva er målet og formålet med oppdrett?

De mål av en landbruk samfunnet skal oppmuntre til bevissthet om jordbruk og å fremme forbedringer i livskvaliteten til personer som bor i en landbruk fellesskap ved å: Undersøke behovene til landbruk fellesskap og utvikle programmer for å møte disse behovene.

Hva er målet med landbruksutvikling?

Landbruksutvikling er evnen til utvikle noe "bedre" system av landbruk produksjon. For mange fattige på landsbygda over hele verden er menneskelig arbeidskraft en stor begrensning for større landbruk produksjon.

Anbefalt: