Hva er integrert markedskommunikasjonsprosess?
Hva er integrert markedskommunikasjonsprosess?

Video: Hva er integrert markedskommunikasjonsprosess?

Video: Hva er integrert markedskommunikasjonsprosess?
Video: Комплексный процесс маркетинговых коммуникаций с примерами 2024, Kan
Anonim

Integrert markedskommunikasjon ( IMC ) er en prosess der organisasjoner akselererer avkastningen ved å ta en kundesentrert tilnærming til å samordne sine markedsføring og kommunikasjon mål med sine forretnings- eller institusjonelle mål.

Med tanke på dette, hva er integrert markedskommunikasjon?

Integrert markedskommunikasjon er et enkelt konsept. Det sikrer at alle former for kommunikasjon og meldinger er nøye knyttet sammen. På sitt mest grunnleggende nivå, Integrert markedskommunikasjon , eller IMC, som vi vil kalle det, betyr å integrere alle reklameverktøyene, slik at de fungerer sammen i harmoni.

Spørsmålet er deretter, hva er rollen til integrert markedskommunikasjonsprosess? Den primære funksjonen til integrert markedskommunikasjon er å informere, overtale og minne målkundene om de unike fordelene med produkter og tjenester som finnes i markedet. Markedsføring spiller en viktig rolle rolle i en organisasjons bestrebelser på å markedsføre sine produkter, tjenester eller ideer til sine kunder.

Dessuten, hva er integrert markedsføringsprosess?

Integrert markedsføring er den prosess å levere en konsistent og relevant innholdsopplevelse til publikum på tvers av alle kanaler. Det brukes ofte om hverandre med IMC ( integrert markedsføring kommunikasjon), 360-graders kampanjer og omnikanal markedsføring - selv om det er noen nyanser mellom begrepene.

Hva er et eksempel på integrert markedsføring?

Old Spice: Smell like a Man, Man-kampanje, også kjent som "Old Spice Man" Uten tvil en av de beste eksempler av en godt utført integrert markedsføring kommunikasjonskampanje (IMC). Her klarte Old Spice å gå viralt i løpet av et døgn etter den første utgivelsen av TV-annonsen.

Anbefalt: