Er overnattingsflyvninger mindre overfylt?
Er overnattingsflyvninger mindre overfylt?

Video: Er overnattingsflyvninger mindre overfylt?

Video: Er overnattingsflyvninger mindre overfylt?
Video: Иерусалим | От Новых ворот до Храма Гроба Господня 2024, Kan
Anonim

An over natten flyturen betyr at du lander om morgenen og får en hel dag å utforske. Til slutt, i tilfeller der du kan ha et valg om å ta en dagsflyvning eller en rød flyreise, er røde øyne-flyvningen ofte billigere (og mindre overfylt ) alternativet.

Her, hva er de minst overfylte dagene å fly?

Innenlands er det ofte tirsdag og onsdag som er billigst dager å fly , med torsdag som kommer inn litt dyrere. Dette gir mening hvis du tenker deg om. Dette er de tre dager midt i uken. Forretningsreisende kommer vanligvis og går i begynnelsen eller slutten av uken.

Er flyreiser billigere hvis du venter til siste øyeblikk? I motsetning til hva mange tror, booking flyselskap billetter sent er ofte billigere . Flyselskaper vet at forretningsreisende pleier å bestille setene sine på siste øyeblikk og er villige til å betale en premie for sine flyreiser . Logikken følger at jo tidligere du boken, den billigere setet ditt vil være. Men det er ikke alltid slik.

Her, er overnattingsflyvninger dårlige?

Ja, røde øyne Flyreiser Kan være Dårlig for din helse. En søvnspesialist veier inn farene ved å sove på en overnattingsflyvning . Bestilling av røde øyne flygning er fristende. Det er vanligvis billigere, lar deg forlenge reisen litt, og får deg inn med tid til overs for møtet kl. 9.00.

Er det mindre turbulens når du flyr om natten?

For å unngå humpete luft, er det best å fly når det er kjøligere om vinteren eller i tidlige morgentimer eller senere kl. natt . Fortsatt, turbulens er ikke alt bare varm luft. Fjellkjeder, jetstrømmen og stormfullt vær kan alle føre til turbulens.

Anbefalt: