Innholdsfortegnelse:

Hva er et BPM-system?
Hva er et BPM-system?

Video: Hva er et BPM-system?

Video: Hva er et BPM-system?
Video: Вебинар. Управление сквозными бизнес-процессами с помощью BPM-платформы на базе 1С 2024, Mars
Anonim

Ledelse av forretningsprosesser ( BPM ) er en disiplin som involverer enhver kombinasjon av modellering, automatisering, utførelse, kontroll, måling og optimalisering av forretningsaktivitetsflyter, til støtte for bedriftens mål, som spenner over systemer , ansatte, kunder og partnere innenfor og utenfor virksomhetens grenser.

Dessuten, hva gjør BPM-programvare?

BPM ( Forretningsprosessledelse ) er en forretningsløsningstilnærming som ser på en virksomhet som et sett med prosesser eller arbeidsflyter. BPM programvare ( BPMS ) er programvare som gjør det mulig for virksomheter å modellere, implementere, utføre, overvåke og optimalisere administrasjonsprosessene sine.

Dessuten, hva er BPM livssyklus? Forretningsprosessledelse livssyklus . BPM handler om kontinuerlig forbedring av forretningsprosesser. I tillegg til å automatisere prosessen, fanger vi prosessen på en strukturert måte, og deretter overvåker og optimaliserer vi prosessen. Dette syklus av prosessforbedring gjentas kontinuerlig for liv av prosessen.

Deretter kan man også spørre, hva er Pega BPM?

Pegasystemer Inc er Master-programvaren for operasjonell dyktighet og kundeengasjement. Den designer programvare for forretningsprosessadministrasjon ( BPM ), Digital prosessautomatisering og kundehåndtering (CRM).

Hva er den beste BPM-programvaren?

Topp 6 beste BPM-programvarealternativer for 2019

  • Prosessmaker. Processmaker er en lavkode BPM og arbeidsflytløsning som lar deg designe, automatisere og distribuere forretningsprosesser.
  • Kissflow. Kissflow er en kodefri BPM-programvare som virkelig etablerer en digital arbeidsplass.
  • Nintex.
  • Bizagi.
  • Bpm'online.

Anbefalt: