Hvor dypt kan du jage en vegg?
Hvor dypt kan du jage en vegg?

Video: Hvor dypt kan du jage en vegg?

Video: Hvor dypt kan du jage en vegg?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, April
Anonim

Vertikale chases bør ikke være dypere enn en tredjedel av veggtykkelsen – med standard 100 mm murstein og blokker, som kommer til å være 33 mm, som er ganske dypt uansett – det tillater ikke noe gipsbelegg som kan være 10 mm, så den maksimale dybden vil da være 36 mm fra forsiden av gipsen.

Dessuten, hvor dyp bør en veggkabel være?

Som i dag gjelder de reviderte kravene for kabler på en skjult dybde på mindre enn 50 mm fra overflaten til en vegg eller skillevegg og, uavhengig av dybde, hvis kabel er i en skillevegg som er konstruert av andre metalldeler enn fester (som spiker eller skruer).

Likeledes, trenger du kanal i vegger? Mindre kabler skal føres enten gjennom borede hull i bjelkelag eller på løpebrett. Så i utgangspunktet hvis kabelen er i taket, det gjør ikke krever ledning . Hvis kabelen føres langs vegger , det krever noen form for beskyttelse. Denne beskyttelsen kan være ledning , eller en annen form for beskyttelse.

Også for å vite, hva er en jakt i en vegg?

Chase Walls . EN: Chase vegger består vanligvis av en dobbel rad med rammestendere, som gir ekstra dybde vegg som fungerer som en vertikal og horisontal sjakt for rørleggerarbeid og andre serviceinstallasjoner.

Kan du grave ned kabler i vegger?

Begravelse en kabel i en vegg er en tradisjonell måte å skjule og beskytte kabel . Moderne kabler kan begraves direkte i gips , eller beskyttet med deksel før puss. Før a kabel kan begraves, men en jakt må kuttes!

Anbefalt: